Get Adobe Flash player

Visie

De kwaliteit van een product of dienst wordt in zeer hoge mate bepaald door de kwaliteit en de motivatie van het personeel dat het product of dienst voorbrengt.

Een goed uitgebalanceerd richtinggevend managementteam en woorden als teamsfeer, focus, betrokkenheid, coaching, draagvlak en enthousiasme zijn begrippen en woorden die er werkelijk toe doen. Niet voor niets is mijn lijfspreuk: “Als wilskracht en enthousiasme tezamen geen talent is dan is het in ieder geval het beste synoniem daarvoor”.

Nadenken over ‘mijn rol en bijdrage’ aan de doelstellingen van onze onderneming, resulterend in het vermogen en de drive om te leren, maken van een onderneming een succesvolle onderneming. ‘Duurzaam investeren in menselijk kapitaal is duurzaam renderen van menselijk kapitaal’.

De hoeveelheid aan informatie lijkt de wereld steeds transparanter te maken. Tegelijkertijd moeten we beseffen dat deze hoeveelheid aan informatie ook verblindend werkt. Om op te vallen dien je nieuwe wegen in te slaan die tot voor kort als onmogelijk werden bestempeld.

Samenwerken met organisaties en instanties die enige tijd geleden nog ‘concurrent’ werden genoemd is een voorbeeld hoe het anders kan. Onder het mom van ‘Concurrentie maakt je scherper, samenwerken maakt je sterker’ dienen er bruggen gebouwd te worden met mensen en organisaties waar je tot voor kort nog niet aan dacht.

‘Als je snel wilt gaan doe het alleen, als je ver wilt komen, doe je het samen’.